Kontakt & Lediga tjänster

Måla ditt hus med doft

Visual 14-12

Med dofter skapar du din egen stämning hemma och får du en plats där du helt kan vara dig själv. Det är det enklaste sättet att förvandla din inredning på: med ett doftljus eller en doftspridare kan du "måla om" din bostad.

Doft på varje plats

Du kan enkelt skapa stämning i varje rum med dofter. Det finns praktiska värmeljus och doftljus i glas som kan användas överallt men också tuffa rustika blockljus och små doftljus för att ge doft- och färgtoner. Vill du njuta av din favoritdoft hela tiden? Då ska du använda en snygg doftspridare. Vad du än väljer så njuter du i timmar av rena, naturtrogna dofter.

Rätt doft vid rätt tillfälle

Tack vare det stora urvalet hos Bolsius Aromatic kan du alltid välja rätt doft till varje tillfälle: från nybakade kakor som ett varmt välkomnande till kafferepet med väninnorna till den förföriska tonen av sandelträ för en romantisk kväll tillsammans. Det var aldrig så enkelt att byta stämning.

Ta hem naturen

Låt dig hänryckas och förföras av naturens dofter. Blommande lavendelfält, en rosenträdgård på morgonen - en ren doftupplevelse som är lika intensiv som med de "äkta" dofterna!

Härlig doft, klar låga

Tack vare den jämna spridningen av dofter med Bolsius Aromatics produkter luktar rummet gott hela tiden. Vare sig du väljer ett värmeljus, ett doftljus i glas eller en spridare så avger de allihop samma bekanta doft. Doftljusens lågor brinner klart och stabilt för en fin färg- och doftkombination.

Kvalitetsljus

Märket 'Quality Mark Candles' hjälper dig att urskilja ljus av god kvalitet. Detta kvalitetsmärke ges endast till de produkter som under provningarna inte har visat sig vara skadliga för miljön eller hälsan och som brinner utan att ryka eller droppa. Alla ljus av märket Bolsius Aromatic har certifieringen RAL 'Quality Mark Candles'.

Njut av de underbara doftljusen från Bolsius Aromatic med den doft som passar dig.

Bolsius, fragrance your home.