Kontakt & Lediga tjänster

Blockljus

Pillar candles

Blockljus

Detta klassiska blockljus ger varje inredning en vacker färg- och doftnyans. Ett stämningsfullt sätt att ge rummet en finishing touch på.

Blockljusen från Bolsius Aromatic har en doft- och färgbeläggning. Det gör doftspridningen subtil och ger rummet aningen av en doft. Lågan brinner klart och veken är enkel att tända igen. Därigenom kan du utan svårighet njuta av din önskade doft gång på gång.

Blockljus säljs per styck. Enkelt om du vill skifta dofter eller vill kombinera ett enda doftljus med en grupp doftfria ljus.

Pillar candle 

 


Rustikt blockljus

De rustika blockljusen från Bolsius Aromatic har en stram form och en nutida struktur så att de passar utmärkt i en modern inredning.

De här ljusen är färgade och doftsatta helt igenom. Det ger en intensivare doftspridning än de vanliga blockljusen. Det gör att de rustika blockljusen passar perfekt för större rum som t.ex. vardagsrum och rum med öppna kök.

Rustika blockljus säljs per styck. Prova att kombinera ett härligt doftande rustikt blockljus med doftfria ljus i samma eller annan färg. Ett stilfullt sätt att måla sitt hus med doft!

Rustic candle