Kontakt & Lediga tjänster

Doftljus i glas

Scented glasses

Doftljus i glas - litet

Med sin moderna form och stadiga botten passar Bolsius Aromatics doftljus i glas i varje inredning. De är enkla att använda på varje plats och sprider inte bara en underbar doft utan återspeglingen av den klara lågan ger dessutom ett vackert och stämningsfullt ljus.

Ljuset är färgat och doftsatt helt igenom och avger därför alltid en härlig doft med samma karaktär och lika stor intensitet. Det här doftljuset i glas är av perfekt format för ett litet rum men kan också kombineras med flera doftljus eller andra doftprodukter för en mer intensiv doftupplevelse.

Doftljus i glas säljs per styck, praktiskt om man vill pröva en ny doft.

Scented glass

 


Doftljus i glas - mellanstorlek

Det här doftljuset i glas med lock från Bolsius Aromatic är praktiskt för en bra dosering av din favoritdoft. Om du inte vill använda ljuset ett tag eller pröva en annan doft, stänger du det enkelt med locket.

Doftljuset i glas har en större diameter och avger därför en större låga och ger en intensivare doftupplevelse. Även det här ljuset är färgat och doftsatt helt igenom för en härlig doft med jämn karaktär och intensitet.

Doftljus i glas med lock säljs per styck. Enkla att stänga och sedan tända på nytt, alltså perfekta om man gärna skiftar dofter för att skapa en ny stämning.

Large Jar with lid

 


Doftljus i glas - stort

Ett kraftigt och robust doftljus i glas som tack vare sitt format är perfekt att använda i större rum. Det tillhörande locket gör det lätt att stänga så att du endast känner doften när du själv vill.

Det här ljuset är färgat och doftsatt helt igenom och dess större diameter ger också en större låga och en kraftigare doftspridning. Det gör doftupplevelsen ännu intensivare och du kan njuta av din favoritdoft kväll efter kväll.

Bolsius Aromatics stora doftljus i glas med lock säljs per styck och är enkla att stänga av och förvara.

Scented glass with lid