Kontakt & Lediga tjänster

Ljus

Lights

Värmeljus

Med doftvärmeljus från Bolsius Aromatic skapar du snabbt och enkelt en särskild stämning i varje rum. Värmeljusen är färgade och doftsatta helt igenom. Den stora fördelen med det är att doftens karaktär och intensitet alltid är densamma, man kan njuta av samma, härliga doft hela kvällen lång!

Med värmeljus kan man enkelt dosera doften genom att använda bara ett eller flera stycken värmeljus samtidigt. Det gör dem också mycket lämpade för mindre rum.

Värmeljus säljs i förpackningar om 18 och 30 stycken. Förpackningen med 30 stycken är en praktisk förvaringsask. Det gör dem också trevliga att ge bort till släkt och vänner!

Tealights pack 18 Tealights box 30

 


Maxiljus

Vill du njuta av din favoritdoft dubbelt så länge? Välj då maxiljusen från Bolsius Aromatic. Då skapar du stämning i huset under två kvällar eller en riktigt lång kväll. De här vackra, stora ljusen har en robust utstrålning och passar därför perfekt i dagens inredningar.

Även maxiljusen är färgade och doftsatta helt igenom och sprider hela tiden en doft med jämn karaktär och intensitet. Tack vare maxiljusens större diameter är doftavgivningen starkare och doftupplevelsen blir därför intensivare. Det gör att maxiljusen också passar utmärkt att använda i större rum.

Maxiljusen säljs per 8 stycken i en praktisk förvaringsask. Perfekt att själv ha på lager eller ge bort i present.

Maxi lights